DESPRE NOI

 
Despre noi
 

Vulcanizarea auto SAVA s-a infiintat in 1994 avand primul atelier in Baba Novac, fiind prima vulcanizare care a avut in dotare primul utilaj de indreptat jante din tara. De-a lungul timpului a evoluat constant. Vulcanizarea este acreditata de R.A.R.

Actuala vulcanizare se afla pe str. Antiaeriana nr.35 vis-a-vis de piata 13 Septembrie, intr-o cladire noua, moderna la parterul careia se afla un atelier de vulcanizare dotat cu utilaje performante, de ultima generatie, manuite cu pricepere de vulcanizatori cu experienta. Tot aici gasim si un atelier de geometrie auto dotat cu un sistem de reglare a directiei  fata si spate a masinii ultracompetitiv.

Pentru clientii care apeleaza la serviciile de vulcanizare si geometrie s-a creat un spatiu de asteptare in casierie, modern, confortabil, cu masute si taburete, unde pot servi multe sortimente de cafea sau bauturi racoritoare, isi pot achizitiona deodorante auto sau alte accesorii, dar mai ales pot urmari lucrarile de vulcanizare ce se executa pentru masina lor, oriunde este aceasta pozitionata.

Firma noastra comercializeaza si anvelope de diverse marci si diverse dimensiuni, la cerere efectuand si servicii de vulcanizare.

 

Tarifele sunt afisate vizibil, se elibereaza bon si factura fiscala pentru fiecare lucrare.

Program Luni - Vineri             de la ora 8 pana la ora 20             

             Sambata - Duminica de la ora 8 pana la ora 20

Va invitam si va asteptam!

 
 

Galerie poze